Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ pentru azi, 28 noiembrie 2019. Două ponturi de senzație din grupa lui CFR Cluj

Bilet bombă pentru azi, 28 noiembrie 2019, este compus din două ponturi pariuri din Champions League. Am ales două pronosticuri pauză – final la Liverpool – Napoli și Barcelona – Dortmund. Cota totală este de 35,32.

 

Cota bombă din Europa League

  • Lazio se află pe locul trei în grupă, la o distanță de șase puncte de CFR Cluj, și are șanse minime să se califice în primăvara Europa League. Are nevoie de o victorie la cel puțin două goluri diferență în această seară, apoi de încă una + o nouă înfrângere pentru clujeni în ultima etapă.
  • În schimb, CFR Cluj stă mult mai bine, are nevoie de un singur punct în ultimele două etape pentru a se califica. Și nu pare deloc greu de obținut. Dan Petrescu este tipul antrenorului care pune mai presus rezultatul decât felul prin care îl opține. Ne așteptăm la o tactica ulta defensivă, care să îi asigure punctul de aur încă din această seară. Mergem pe un X pauză / X final.

Două meciuri pentru biletul bombă de azi, 28 noiembrie 2019

  • Ultimul meci de pe biletul bombă de azi, 28 noiembrie 2019, din Europa Leaguea este celălalt duel al grupei. Celtic primește vizita lui Rennes, o partidă care nu mai are nicio miză. Scoțienii sunt deja calificați în primăvara europeană, în timp ce francezii, care ocupă ultimul loc cu un singur punct, sunt deja eliminați din competiție. Mizăm pe un X pauză / 1 final.
Bilet BOMBĂ pentru azi, 28 noiembrie 2019

Bilet BOMBĂ pentru azi, 28 noiembrie 2019

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare