Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ pentru azi, 4 decembrie 2019. Nu mizăm mai mult de 4-5 lei

Bilet bombă pentru azi, 4 decembrie 2019, este compus din două ponturi pariuri din Premier League. Am ales două pronosticuri pauză – final la Liverpool – Everton și Chelsea – Aston Villa. Cota totală este de 503,80.

 

Cota bombă din Premier League

  • Liverpool se află pe primul loc, fiind singura echipă care nu a pierdut în acest sezon de Premier League. Are 40 de puncte după 14 etape disputate, cu opt mai mult ca City şi Leicester, respectiv 14 de Chelsea, ocupanta locului patru. Acum are şansa să îşi treacă în cont ale trei puncte din duelul cu Everton.
  • Oaspeţii se află într-o criză profundă, foarte aproape de zona de retrogradare. Ocupă poziţia a 17-a, la doar două puncte de prima poziţie de sub linia roşie. Are nevoie de o victorie ca să pună capăt acestei perioade negre. Pe asta mizăm şi noi, însă doar până la pauză. Pontul bombă pentru acest duel este 2/1, la o cotă de 22,90.

Două meciuri pentru biletul bombă de azi, 4 decembrie 2019

  • Ultimul meci de pe biletul bombă de azi, 4 decembrie 2019, din Premier League, este celălalt meci cu o miză farte importantă, Chelsea – Aston Villa. Gazdele nu au mai câştigat de trei partide şi e timpul s-o facă dacă nu îşi doresc să transforme mini-criza într-una foarte mare. De cealaltă parte, oaspeţii se află în ultima parte a clasamentului şi vin după două rezultate excelente, victorie cu Newcastle şi egal cu Manchester United. Mizăm pe forma lor de moment, dar doar pentru 45 de minute. Pontul nostru este 2/1, la o cotă de 22,00.
Bilet BOMBĂ pentru azi, 4 decembrie 2019

Bilet BOMBĂ pentru azi, 4 decembrie 2019

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii