Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ pentru tot weekendul! Dai lovitura dacă îţi iese

Bilet bombă weekend 14-15.09
Bilet bombă weekend 14-15.09

Dacă se întorc campionatele, ne-am gândit să facem şi un bilet bombă cu cele mai tari meciuri din weekend, pentru că avem de unde alege. Indiferent dacă vorbim despre campionatul Italiei, Spaniei sau Germaniei, meciurile se află pe biletul de joc de cota 500, care cu doar 10 lei îţi poate aduce 5000 de lei, pentru a avea de unde să pariezi pe meciurile din Liga Campionilor de săptămâna viitoare.

 

Cota BOMBA la Tottenham – Crystal Palace: 5.00

  • Tottenham a început modest noul sezon, cu o singură victorie obţinută în patru partide, în prima rundă cu Aston Villa. Mai mult, în următorul meci disputat pe teren propriu, cu Newcastle, Tottenham a fost învinsă la limită, scor 0-1.
  • De partea cealaltă, Crystal Palace stă mai bine în campionat decât rivala din Londra, având două victorii şi un egal în patru meciuri. Ce ne face să credem că vom avea parte de un egal la acest meci este faptul că Palace a obţinut trei puncte şi pe terenul lui United, iar acum ne aşteptăm la un egal.

6 meciuri pentru Biletul BOMBĂ din weekend!

  • Manchester United pare că va avea un nou sezon modest, aşa că este una dintre echipele pe care trebuie să pariaţi bombe la început de campionat.
  • FC Barcelona nu se poate baza pe Messi nici în acest meci, aşa că ne aşteptăm să vedem din nou probleme pentru catalani în meciul cu Valencia.
  • Atletico Madrid este pe un trend ascendent, aşa că victoria la Santandar pare destul de sigură.
  • AC Milan trebuie să arate că este pregătită să se bată din nou cu marile puteri ale Italiei, iar o victorie la Verona este obligatorie pentru oaspeţi.
  • Borussia Dortmund are o echipă de top, iar specialiştiii sunt de părere că în acest an va lua titlul de la Bayern Munchen. Pentru acest lucru are nevoie de victorie în acest meci cu Leverkusen, pentru a demonstra că pe teren propriu este de neatins.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare