Urmareste-ne

Archive

Bilet Bonus Dublu 08.06.2019. Calificări Euro 2020

Franța

Pe lângă aceste meciuri din preliminarii, La Liga 2 își stabilește ierarhia și astfel se trage cortina și peste fotbalul spaniol. Cu încredere și să fie verde.

Bilet Bonus Dublu 08.06.2019

Pentru Croația nu există alt rezultat, doar victoria o ajută pe echipa gazdă. Până acum, Croația a reușit o victorie din două meciuri, însă înfrângerea cu Ungaria era una neașteptată. Croații sunt într-o grupă extrem de lejeră, problema este că, probabil, jucătorii sunt saturați de atâtea meciuri importante. Belgia a plecat cum nu se poate mai bine, are două victorii consecutive, un golaveraj de 5-1 și este liderul grupei din care face parte. Belgienii au trecut deja și de Rusia, echipă ce este considerată rivala la calificarea de pe locul 1.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Bilet bonus dublu 8 iunie 2019

Recomandăm casa de pariuri online Fortuna

Deschide AICI un cont la Fortuna, casa de pariuri online cea mai apreciată de către români. Primești 300 RON pariu gratuit de bun venit, ai bilet bonus dublu online fără cotă minimă și câștigi mai mult cu Fortuna Plus. Mai mult, beneficiezi de o aplicație revoluționară, cu Face ID, mii de streamuri live, match tracker și pariuri instant.

Bilet Bonus Dublu 08.06.2019

Italia a revenit la normal, două victorii, ambele fără gol primit și astfel italienii ocupă primul loc într-o grupă destul de complicată. Se dovedește din nou, că dacă ai un proiect bun și reușești să îl duci până la capăt, rezultatele vin cu siguranță. Turcia vs Franța este capul de afiș al acestei seri. Cele două echipe conduc grupa din care fac parte, diferența fiind făcută de golaverajul de până acum.

Se pare că turcii au trecut peste perioada Mircea Lucescu, gazdele au victorii consecutive, iar cel mai important este că nu primesc gol atât de ușor. Franța are parte de o generația excepțională, având în vedere faptul că acest meci este unul pentru preliminarii Euro 2020, jucătorii francezi vor da totul pe teren. Cadiz speră la un loc de play-off, pentru acest lucru are nevoie de o victorie, dar și ca una dintre echipele aflate pe loc de play-off să se încurce. Cadiz nu a pierdut vreun meci în ultimele cinci deplasări, dar are probleme pe faza de apărare, primește foarte ușor gol.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii