Urmareste-ne

Archive

Bilet Bonus Dublu 17.08.2019. Ai luat bonusul?!

Valencia

Încercăm super biletul pe care îl visează toți pariorii. Bonusul Dublu este o combinație de foarte multe pronosticuri, îți trebuie și foarte multă șansă pentru a câștiga.

Bilet Bonus Dublu 17.08.2019

Villa a pierdut în prima etapă, 1-3 la Tottenham, dar a luat ultimele două goluri pe final. Villa a investit o groază de bani în transferuri, acestea par să fie unele reușite. Bournemouth este o echipă de teapa sa, meciul se anunță unul deschis, și datorită faptului că este start de sezon. Everton poate obține prima victorie din noul sezon, adversarul întâlnit este Watford. Echipă ce a pierdut cu Brighton, scor 0-3, chiar pe propriul teren. Everton are un loc foarte echilibrat și poate spera la un loc de cupă europeană.

Recomandăm casa de pariuri online Fortuna

Deschide AICI un cont la Fortuna, casa de pariuri online cea mai apreciată de către români. Primești 500 RON bonus de bun venit, ai bilet bonus dublu online fără cotă minimă și câștigi mai mult cu Fortuna Plus. Mai mult, beneficiezi de o aplicație revoluționară, cu Face ID, mii de streamuri live, match tracker și pariuri instant.

Bilet Bonus Dublu din 17.08.2019

 

Bilet Bonus Dublu 17.08.2019

Liverpool trebuie să facă anumite schimbări în primul unsprezece, „cormoranii” vin după cucerirea Supercupei Europei, iar nivelul de bucurie este la cote maxime. Totuși, Liverpool a demonstrat că poate să rotească jucătorii și să câștige meciuri din Premier League. CFR este obosită după atâta bucurie, chiar dacă echipa ce o să intre pe teren cu Sepsi este una diferită față de cea folosită la Celtic, și jucătorii ce vor evolua astăzi s-au bucurat alături de titulari.

Sepsi este un club bine structurat și a dat lovitura prin aducerea noului antrenor. Leverkusen poate să debuteze cu o victorie, Paderborn este o echipă nou promovată și pare a avea anvergura de a evolua pe prima scenă din Germania. Lille se deplasează la Amiens, meciul se anunță unul dificil pentru „câini”. Lille a primit cinci goluri în ultimele două deplasări directe. Marseille este în fața unui nou sezon decepțional, oaspeții au pierdut în prima etapă pe propriul teren, iar acum au meci la Nantes. „Canarii” au primit gol în ultimele patru partide directe de acasă.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii