Urmareste-ne

Ponturi Sporturi

Bilet Campionatul European de Handbal (13.01.2022). Mizăm pe goluri în două partide

Campionatul European de Handbal masculin începe joi, 13 ianuarie. Specialiștii prevăd o ediție spectaculoasă, cu multe dueluri echilibrate. Betmag a ales două partide de astăzi și prezintă pariorilor două cote frumoase, care ne pot aduce 261 lei.

Suedia, favorită certă cu Bosnia-Herțegovina

Suedia este, clar, favorită cu Bosnia-Herțegovina. Nordicii sunt așteptați să facă spectacol, mai ales că încep această ediție ca finalistă la ultimul Campionat Mondial. În preliminarii, Suedia a obținut punctaj maxim, pe scurt a defilat. De partea celalată, Bosnia-Herțegovina se află la doar al treilea turneu final din istorie. La ultimul Campionat European la care a participat a fost învinsă în toate meciurile din grupă. Cel mai probabil, Suedia va face show cu Bosnia-Herțegovina. “Suedia marchează peste 30 de goluri” are cotă 1.60.

Slovenia are ca obiectiv o medalie

Slovenia este una dintre favorite să obțină o medalie. La ultima ediție, a pierdut în fața Norvegiei, ratând bronzul. Este o selecționată cu jucători valoroși, care evoluează la echipe importante din Europa. Macedonia de Nord este o formație bătăioasă, însă cu greu poate rezista în fața Sloveniei. Este așteptată o partidă cu goluri, mai ales că este primul meci din competiție, iar selecționata lui Ljubomir Vranjes se va gândi și la golaveraj. “Se marchează peste 56 de goluri” are cotă 1.63.

Bilete câștigătoare