Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Bilet Campionatul European de Handbal (14.01.2022). Două cote pentru profit

Campionatul European de Handbal masculin continuă, vineri, cu alte partide spectaculoase. Betmag a ales două meciuri de astăzi și prezintă pariorilor două cote deloc de neglijat, care ne pot aduce bani frumoși, la început de an. Mai exact un profit de 180 de lei.

Germania, favorită cu Belarus

Germania întâlnește pe Belarus, de la ora 19:00, în Grupa D. Deși se află în reconstrucție, selecționata nemților rămâne una dintre favoritele la medalii. Ultimul meci dintre cele două echipe a avut loc la Euro 2020, unde Germania s-a impus, fără emoții, cu 31-23. De altfel, nemții s-au impus în toate cele cinci dispute care au avut loc, până acum, între cele două formații. “Germania câștigă la cel puțin patru goluri diferență” are cotă 1.75.

Islanda și Portugalia, duel echilibrat

Partida dintre Islanda și Portugalia se anunță una echilibrată, cele două selecționate fiind de valori apropiate. Dacă nordicii sunt dependenți de execuțiile jucătorilor de valoare certă, cum ar fi Aron Palmarsson, lusitanii sunt recunoscuți pentru forța colectivă. Este probabil să asistăm la un meci strâns, între două echipe care nu au planuri mari la acest Campionat European. “Se marchează sub 56 de goluri în meci” are cotă 1.60.

Bilete câștigătoare