Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Bilet Campionatul European de Handbal (15.01.2022). Două cote pentru un câștig de 260 de lei

Campionatul European de Handbal masculin continuă, sâmbătă, cu alte partide spectaculoase. Betmag a ales un meci din acest turneu, precum și unul din Liga Florilor, ocazie cu care prezintă pariorilor două cote frumoase, menite să rotunjească veniturile.

Danemarca are o forță ofensivă de invidiat

Slovenia – Danemarca este o partidă în care nordicii pornesc, clar, favoriți. Danezii au victorii pe linie în ultimele cinci meciuri cu adversarii de sâmbătă și le-au marcat cel puțin 31 de goluri în fiecare dintre dispute. Slovenia va rezista, cu greu, în fața ofensivei de temut pe care o are Danemarca. Nu este deloc exclus ca nordicii să marcheze mult și în acest meci și să-și îmbunătățească inclusiv golaverajul. “Danemarca marchează cel puțin 32 de goluri” are cotă 1.70.

Rapid, favorită la Bistrița

CSM Gloria Bistrița și CS Rapid București se înfruntă, duminică, de la ora 13:30, în Sala Polivalentă, în Liga Florilor. Echipa oaspete pornește ca favorită, dacă ținem cont de linia de clasament. Rapid este lider, cu nouă victorii și o singură înfrângere în cele zece partide disputate. De partea cealaltă, Gloria Bistrița este pe locul 10, cu doar patru succese. “Rapid câștigă” are cotă 1.60.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare