Urmareste-ne

Archive

Bilet Campionatul European U21 – Calificări, 6 septembrie 2021. Ponturile cu care dăm lovitura luni

Bilet Campionatul European U21 – Calificări, 6 septembrie 2021. Ponturile cu care dăm lovitura luni! Pariem pentru profit pe Cehia – Albania, Insulele Feroe – Franța, Andorra – Slovenia și Portugalia – Belarus. Codul pentru a juca tichetul la agenție este 7v5qd4.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet Campionatul European U21 – Calificări, 6 septembrie 2021. Ponturile cu care dăm lovitura luni

  • Cehia – Albania este duelul în care cehii se pot distanța în clasament față de albanezi și cel cu care pot pune presiune pe anglezi, principalii favoriți ai grupei. În mod normal meciul va curge într-o singură direcție, spre poarta Albaniei, de aceea pronosticul meu este 1 și peste 1,5 goluri.
  • Insulele Feroe – Franța este meciul în care mă aștept să vedem cele mai multe goluri, pentru că diferența dintre cele două selecționate este uriașă. Totuși, pentru că am văzut inclusiv în calificările CM 2022 foarte multe surprize, pontul meu va fi unul rezervat, câștigă Franța și se marchează peste 2,5 goluri.

Bilet Campionatul European U21 – Calificări, 6 septembrie 2021. Ponturile cu care dăm lovitura luni

  • Andorra – Slovenia este un alt duel în care victoria selecționatei oaspete nu se poate pune la îndoială. Valoarea mult mai mare pe care o au slovenii în plus le va permite să aibă avantaj încă de la pauză.
  • La Portugalia – Belarus este vă recomand să mizați pe victoria portughezilor nu doar pentru faptul că sunt mult mai valoroși decât adversarii lor, ci și pentru faptul că bielorușii au reușit să piardă chiar și în fața islandezilor în prima etapă din grupă. Pronosticul meu este 1 și peste 3,5 goluri.
Bilet Campionatul European U21 - Calificări, 6 septembrie 2021. Ponturile cu care dăm lovitura luni

Bilet Campionatul European U21 – Calificări, luni, 6 septembrie 2021. Ponturile cu care dăm lovitura luni

Agenții autorizate