Urmareste-ne

Archive

Facem bani pariind pe campioane. Profit de peste 2000 de lei cu 4 echipe!

Bilet câștigătoare campionate 2019/2020. Peste 2000 de lei câștigați cu 4 echipe! Pentru că majoritatea campionatelor au ajuns la jumătate, ne-am uitat la cote pentru câștigarea sezonului. Printre țările la care ne așteptăm să vedem o campioană diferită decât este în acest moment lider este România, unde am mers pe cei de la FCSB.

Bilet câștigătoare campionate 2019/2020

  • În Liga 1, situația este destul de complicată. CFR Cluj este pe primul loc, cu 44 de puncte, urmată de Astra Giurgiu, cu 43, și FCSB, cu 39. Bucureștenii au un meci mai puțin disputat, cu FC Voluntari, deci putem spune ca au 42 de puncte. Cotele pentru câștigarea campionatului sunt în favoarea clujenilor, însă noi mergem pe cota 3.00 pentru FCSB, care pare că și-a găsit liniștea acum cu Bogdan Vintilă.
  • Un alt campionat unde mergem pe câștigarea trofeului de o echipă care nu este acum pe primul loc este La Liga, unde pronosticul nostru merge pe Real Madrid, care are cota 2.80 pentru trofeu. În acest moment, galacticii sunt pe locul doi în clasament, cu două puncte în spatele celor de la FC Barcelona după 18 etape disputate.

Bilet câștigătoare campionate 2019/2020. Peste 2000 de lei câștigați cu 4 echipe!

  • Cea mai curajoasă cotă de pe biletul cu câștigătoare competiție 2019/2020 este din Bundesliga. Surprinzător, am ales să pariem pe liderul RB Leipzig, care are în acest moment cota 3.75 pentru a păstra prima poziție și la finalul sezonului. Clasamentul este foarte echilibrat în Bundesliga, unde Leipzig este pe primul loc cu 37 de puncte, urmată de Gladbach cu 35, Bayern Munchen cu 33 și Dortmund cu 30. Pentru acest bilet, mergem pe o surpriză în Bundesliga.
  • Închidem biletul cu un pariu pe Juventus Torino pentru câștigarea titlului în Serie A. Chiar dacă Inter arată foarte bine, suntem de părere că torinezii vor reuși să câștige iar trofeul pentru un nou sezon de vis.
  • Dacă jucați 50 de lei pe biletul de mai jos, veți avea un câștig total de 2283 lei!

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii