Urmareste-ne

Archive

Bilet câştigător la pariuri. A luat 8.371 de lei în minutul 90+3!

Sursa foto: www.napocafm.ro

Betmag.ro vă prezintă un bilet câştigător la pariuri, jucat de un bucureştean duminică, 14 decembrie, pe ultimul meci al zilei din Premier League.

# Pariorul a mizat nu mai puţin de 1.000 de lei pe „2 solist” la Tottenham – Newcastle, meci în care londonezii erau favoriţi, în timp ce oaspeţii erau cotaţi cu 8,79!

# Curajul bucureşteanului a fost răsplătit, fosta echipă a lui Vlad Chiricheş fiind învinsă pe teren propriu cu 2-1, după un gol marcat de Perez în al treilea minut al prelungirilor.

# Astfel, la finalul zilei, jucătorul era mai bogat cu 8.371 de lei, aproape 2000 de euro, după un bilet câştigător cu noroc.

bilet câştigător

Sursa foto: napocafm.ro

Ia cel mai avantajos BONUS din România! N-ai nevoie de card!

fortuna bonus

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră. Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate