Urmareste-ne

Archive

Bilet Championship, 22 iulie 2020. Patru cote beton pentru ultima etapă

Bilet Championship, 22 iulie 2020. Patru cote beton pentru ultima etapă. Pariem pe meciuri în care nu ar trebui să se întâmple deloc surprize, Cardiff City – Hull City, Wigan Athletic – Fulham, Leeds United – Charlton Athletic şi West Bromwich – QPR.

Bilet Championship, 22 iulie 2020

  • Primul meci de pe biletul Championship, 22 iulie 2020, este cel dintre Cardiff şi Hull, unde pariem 1 solist. Gazdele sunt obligate să câştige pentru a rămâne în play-off-ul de promovare în Premier League. Şi nu ar trebui să se încurce, întâlnesc totuşi o echipă deja retrogradată.
  • Al doua partidă este cea dintre Wigan şi Fulham, unde mizăm x2. Oaspeţii pot promova direct dacă înving şi Brentfors şi West Brom nu se impun.

Patru cote beton pentru ultima etapă

  • Al treilea duel este cel dintre Leeds şi Charlton, unde mergem pe goluri, peste 2,5. Echipa lui Bielsa e promovata matematic în Premier League, în timp ce oaspeţii sunt obligaţi să câştige pentru a se salva de la retrogradare.
  • Ultima partidă are şi pariul cu cota cea mai mică. La West Brom şi QPR mergem pe mână gazdelor, sunt pe loc direct promovabil şi credem că nu vor da cu piciorul la o asemenea şansă.
Bilet Championship, 22 iulie 2020. Patru cote beton pentru ultima etapă

Bilet Championship, 22 iulie 2020. Patru cote beton pentru ultima etapă

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii