Urmareste-ne

Archive

Bilet Championship, 4 noiembrie 2020. Am ales un „Combo” de cotă 2,13 pentru profit

Bilet Championship, 4 noiembrie 2020. Am ales un „Combo” de cotă 2,13 pentru profit. Pariem pe Reading – FC Preston și Watford FC – Stoke City. Ambele partide sunt programate să înceapă la ora 21:00.

Bilet Championship, 4 noiembrie 2020

Primul meci de pe biletul Championship din 4 noiembrie 2020 este cel dintre Reading – Preston. Gazdele se sunt pe primul loc în clasament după nouă meciuri jucate. Au acumulat 22 de puncte și au trei peste cei de pe locul secund, care au jucat deja în această etapă. O victorie i-ar consolida lui Reading poziția de lider. Și sunt toate șansele s-o obțină pentru că adversara pe care o întâlnește nu e una de speriat. Se află în a doua parte a clasamentului, are doar zece puncte și vine după două înfrângeri la rând.

Bilet Championship, 4 noiembrie 2020

Celălalt meci de pe bilet este cel dintre Watford – Stoke City, unde echipa gazdă este ușor favorită. Bookmakerii oferă 2,17 pentru gazde și 3,80 pentru oaspeți, deși cele două echipe au același număr de puncte și se află una lângă cealaltă în clasament. Mai mult, în ultimele cinci partide Stoke are mai multe victorii ca adversara sa. Din acest motiv, mă aștept la o partidă în care să se marcheze sub 2,5 goluri.

Bilet Championship, 4 noiembrie 2020. Am ales un "Combo" de cotă 2,13 pentru profit

Bilet Championship, 4 noiembrie 2020. Am ales un „Combo” de cotă 2,13 pentru profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii