Urmareste-ne

Archive

Bilet cornere 29.04.2019. Ajustăm strategia de a paria

Betis Sevilla

Pentru prima dată o să încercăm un bilet pe cornere, am observat că mulți dintre voi pariază multe bilete de acest gen și vrem să venim în întâmpinarea ideilor voastre.

Bilet cornere de luni, 29 aprilie 2019

CFR Cluj are mare nevoie de rezultat în acest meci, Viitorul poartă pe umeri o presiune destul de mare, este echipa de la care se așteaptă relansarea campionatului. Clujenii vor încerca să marcheze un gol și apoi se vor baricada în apărare, probabil că pe trei linii. Viitorul este echipa care o să atace în acest duel și astfel o să aibă ceva șuturi pe poartă. De la clujeni nu ne așteptăm la vreun asalt iresponsabil, însă și atunci când vor ataca, Clujenii vor încerca să închidă faza respectivă cu ceva folositor.

Bilet cornere, 29 aprilie 2019

Craiova este un animal rănit, oltenii sunt într-o formă foarte slabă și întâlnesc cea mai slabă echipă din play-off. Sepsi are un antrenor oltean, iar acesta este recunoscut pentru faptul că are ambiții foarte mari. Când oltenii se întâlnesc între ei sar scântei. Betis vine după 3 înfrângeri consecutive în La Liga, iar fanii au început să pună presiune pe conducerea tehnică, nici jucătorii nu au scăpat de apostrofări. Betis joacă foarte avântat acasă, în ultimele cinci astfel de partide ambele formații au marcat de fiecare dată.

Espanyol nu are vreun obiectiv imediat în La Liga, dar este o echipă ce se simte excelent în deplasare. Atalanta poate să încheie această etapă pe loc de Champions League, doar dacă o să câștige cu Udinese. Friulanii au nevoie de punct din acest meci, pentru a sta liniștiți pe final de sezon, Udinese fiind prima echipă de peste linia roșie. Sassuolo este o echipă decentă de deplasare, o echipă ce joacă un fotbal extrem de plăcut ochiului. Fiorentina nu are un sezon bun, dar are un joc în care își asumă multe riscuri pe parcursul unei partide.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii