Urmareste-ne

Archive

Bilet cornere 30.04.2019. Seară de Champions League

Trofeul Champions League

Pe lângă duelul dintre Tottenham și Ajax, astăzi se dispută și Montpellier vs PSG, o restanță din Ligue 1. Millwall are nevoie de punct din deplasarea de la Bristol.

Bilet cornere de marți, 30 aprilie 2019

Un lucru este cert, Tottenham și Ajax joacă un fotbal ofensiv și cu siguranță vom vedea multe faze de poartă. Tottenham este într-o formă bună de moment, dacă facem abstracție de ultima etapă din Premier League, atunci când pierdea cu West Ham. Ajax se luptă pentru titlul din Olanda și marchează pe bandă rulantă în ambele competiții. Problema lui Spurs este lipsa a doi marcatori, Kane și Son, unul fiind accidentat și celălalt suspendat. Cu siguranță vom vedea multe cornere în acest meci, jucătorii lui Ajax sunt antrenați să finalizeze orice fază de atac începută, iar Tottenham se bazează mult pe fazele fixe, pentru că beneficiază de aportul lui Llorente în atac.

Bilet cornere, 30 aprilie 2019

PSG este în derivă și vorba aceea care spune „banii nu aduc fericirea”, se potrivește de minune la Paris. PSG a luat titlul, însă la acest lucru se aștepta toată lumea. Nimeni nu se aștepta să fie eliminată de Manchester United în optimile Champions League, nimeni nu se aștepta să piardă finala Cupei Franței, disputată împotriva celor de la Rennes și în care PSG  a condus cu 2-0. Per total, PSG poate spune că are un sezon ratat, sutele de milioane cheltuite nu și-au atins obiectivul. Montpellier este destul de departe de zona Europa League, dar în cele 4 etape rămase de disputat, fără aceasta, se pot întâmpla multe lucruri.

Montpellier a marcat în ultimele șapte partide disputate acasă, iar în ultimele șase a făcut acest lucru de două ori per meci, de fiecare dată. Millwall are o formă extrem de slabă, dar are norocul că și echipele de sub ea din clasament se încurcă la fel de des. Millwall are o diferență de 4 puncte față de prima echipă ce retrogradează și meciul cu Bristol se anunță unul greu. Oaspeții au un sezon foarte bun în deplasare, pierzând până acum doar 7 partide dintr-un total de 21 disputate.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii