Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 10 din 5 ianuarie 2020. Facem totul pentru câștig

Genoa, Ionuț Radu

Bilet cota 10 din 5 ianuarie 2020. Exact așa cum și echipele ce formează biletul nostru și noi ne-am dat tot interesul pentru a reuși cu acest bilet. Ionuț Radu și compania au parte de un nou restart, ambițiile sunt mari, dar salvarea de la retrogradare este tare departe. Sociedad se înfruntă cu Villarreal, echipă ce are o formă extrem de oscilantă.

 

Cote profitabile din Spania și Italia

  • Genoa ocupă ultimul loc din Serie A, mai jos de atât este doar Serie B. Genoa are probleme foarte mari, media de goluri marcate în această primă jumătate de sezon este de unul per meci, iar cea de goluri primite sare de două per partidă. Poate cu această schimbare de antrenor, Radu și compania vor reuși să se motiveze mai bine. Meciul cu Sassuolo o să fie unul extrem de greu, oaspeții formează o echipă foarte solidă, o echipă ce în fiecare an termină în prima jumătate a clasamentului. Sassuolo este neînvinsă de cinci partide în deplasare, iar în ultimele două dueluri cu Genoa a marcat de 6 ori. Totuși, Genoa nu a pierdut ultimele două dueluri directe de acasă, un lucru bun pentru moralul „Grifonului”.
  • Cu o victorie în meciul de azi, Sociedad își consolidează locul 5 din La Liga. Este bătaie mare pe locurile din clasamentul campionatului spaniol, cum și echipele mari se cam încurcă extrem de des, fiecare are șansa sa la un loc mai bun. Sociedad a acumulat doar 14 puncte din partidele de acasă, destul de puțin pentru o echipă din Top 5, dar golaverajul acestor 8 partide disputate până acum este unul dătător de speranță: 17-9. Villarreal a încheiat 2019 pe un mare plus, două victorii în ultimele două runde, plus un egal cu Atletico Madrid. Villarreal este una dintre cele două echipe ce nu au remizat până acum în deplasare.

5 meciuri pentru Biletul de cotă 10

  • Celta Vigo începe un nou drum, un drum ce o poate duce spre salvarea de la retrogradare, dacă face vreun super retur, sau o poate duce spre faliment. Osasuna este adversarul perfect pentru a începe bine anul, nu trece prin cea mai bună perioadă și are destule probleme cu accidentările.

Biletul de cota 10 din 05.01.2020

Biletul de cota 10 din 05.01.2020.2

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii