Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100. 8 pentru un super profit

Arsenal

Bilet cota 100. Leicester se menține acolo sus, nimeni nu se gândea că „vulpile” vor putea să facă un astfel de sezon. Arsenal s-a despărțit de Unay, acum urmează o nouă perioadă grea pentru Arsenal. Monaco se duelează cu PSG, dar diferența este prea mare în acest moment. Lazio trage cu dinții de locul de pe podium, iar Parma poate obține o victorie foarte importantă.

 

Cote profitabile din campionatele tari

  • „Tunarii” trec prin niște momente extrem de grele, iar Norwich a reușit o victorie de moral în etapa trecută. Meciul o să fie cu atât mai interesant, pentru că Arsenal vine fără manager la acest meci, Unay fiind demis de către londonezi. Leicester se poate distanța de City, Chelsea, dar și Tottenham. „Vulpile” sunt într-o formă de moment fantastică, doar Liverpool a mai reușit o serie asemănătoare.
  • Parma este o echipă de propriul teren, gazdele au strâns 12 puncte până acum, iar din meciul cu Milan mai pot scoate încă 3. „Diavolii” nu se regăsesc în acest sezon, Milanul pare o echipă ruptă complet de realitățile primei ligi italiene. Lazio este într-o formă fantastică, vorba aceea care spune că, ” victoriile aduc victorii”, este una de lemn, dar are atât substrat și se aplică perfect pentru Lazio.

8 meciuri pentru Biletul de cotă 100

  • Monaco se zbate iar în partea secundă a Ligue 1, meciul cu PSG este unul extrem de dificil pentru monegasci, dar aceștia se bazează foarte mult pe jocul lor de acasă. Monaco are 4 victorii consecutive acasă, iar acest lucru le dă încredere jucătorilor echipei gazdă. Bilbao a reușit, este în preajma locurilor de Europa League, iar în această seară are parte de un duel aparent lejer. Granada trăiește din startul perfect de sezon, dar în ultima vreme a cam pierdut foarte multe multe puncte.

Bilet cota 100 din 01.12.2019

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii