Urmareste-ne

Archive

Câștig de peste 10.000 de lei, lovitura acestei săptămâni

Bilet cotă 100. Câștig de peste 10.000 de lei, lovitura acestei săptămâni. Tichetul pe care vi-l propun conține meciuri din cele mai importante campionate, primele se joacă miercuri, 19 mai, iar ultimele sunt de duminică, 23 mai.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet cotă 100. Câștig de peste 10.000 de lei, lovitura acestei săptămâni

  • Primele două meciuri de pe biletul de cotă 100 din această săptămână sunt din Premier League. La Everton – Wolves vă propun peste 2,5 goluri pentru că mă aștept la un duel deschis. Gazdele sunt la doar trei puncte de locul de Conference League, cu două etape înainte e final, și sunt obligate să obțină maximum de puncte pentru a pune presiune pe cei de la West Ham. De partea cealaltă, oaspeții și-au încheiat deja socotelile în acest sezon, sunt la mijlocul clasamentului și nu mai au nicio miză reală. Un alt meci interesant din această etapă este Burnely și Liverpool, unde vă recomand 2 și peste 3,5 goluri. Gazdele s-au salvat de la retrogradare, în timp ce cormoranii au șanse reale să ajungă pe loc de Champions League și mă aștept la un nou meci câștigat, dar nu fără să primească gol.

Bilet cotă 100. Câștig de peste 10.000 de lei, lovitura acestei săptămâni.

  • Lupta la titlu din La Liga nu putea să lipsească de pe acest bilet. La Sevilla – Alaves vă recomand 1 solist pentru că experiența și valoarea în plus pe care o au gazdele își vor spune cuvântul la finalul celor 90 de minute. La Real Madrid – Villarreal mă aștept ca galacticii să se impună, poate nu fără să primească gol, dar cu siguranță să ia cele trei puncte. Și așa să pună presiune pe Atletico Madrid care joacă la Valladolid. Duelul se anunță unul foarte greu pentru echipa lui Simeone, gazdele au o șansă mică să se salveze de la retrogradare dacă înving și Elche și Huesca. De aceea cred că au șansa să marcheze. pontul meu pentru acest meci este peste 2,5 goluri.
  • Ultimul mare campionat care își decide campiona în ultima etapă este Ligue 1. Lille ar fi putut să fie deja campionă dacă nu ar fi remizat etapa trecută. Acum, este obligată să câștige cu Angers și nu pare că-i va fi deloc greu, adversara ei este o echipă de mijlocul clasamentului, fără miză și cu patru înfrângeri în ultimele cinci runde. Mizați 2 și peste 1,5 goluri. La Brest – PSG vă recomand același pariu.
Bilet cotă 100. Câștig de peste 10.000 de lei, lovitura acestei săptămâni

Bilet cotă 100. Câștig de peste 10.000 de lei, lovitura acestei săptămâni

+ posts

Promotii