Urmareste-ne

Archive

Bilet cotă 100. Câștig fabulos cu 7 super selecții

Bilet cotă 100. Câștig fabulos cu 7 super selecții. Meciurile cu care ne putem îmbogăți sunt de la Campionatul European de Tineret, unde participă și România U21, și de la calificările pentru Cupa Mondială.

Bilet cotă 100. Câștig fabulos cu 7 super selecții

  • Biletul de cotă 100 are în componență șapte super pariuri cu care putem să obținet un profit generos. Șase dintre selecții sunt din cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială și ultima este de la Campionatul European de Tineret, duelul dintre România U21 Olanda U21. La această întâlnire, care este debutul tricolorilor mici la CE, vă propun ambele marchează. Cred cu tărie că prima impresie a selecționatei antrenare de Adi Mutu va fi una spectaculoasă.

Bilet cotă 100. Câștig fabulos cu 7 super selecții

  • Portugalia – Azerbaidjan este primul meci din calificările pentru CM de pe biletul de cotă 100. La acest duel mă aștept la un spectacol total al francezilor, drept pentru care vă recomand 5+ Franţa – Ucraina și Belgia – Ţara Galilor sunt următoarele două partide, unde mă aștept să ne iasă 1 și 3+, iar la Slovenia – Croaţia cred că selecționata lui Modric se va impune încă de la pauză. Ultimele două meciuri sunt ale Naționalei României. Joi, 24 martie, tricolorii mari debutează în cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială în compania Macedoniei de Nord și mă aștept să obținem cele trei puncte, așa cum cred că le vom pierde patru zile mai târziu la întâlnirea cu Germania.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii