Urmareste-ne

Archive

Bilet BOMBĂ de cota 100,00 pentru sâmbătă. E analizat la sânge și are șanse reale să ”iasă”!

Sâmbătă avem parte de foarte multe evenimente, așa că ne-am gândit să pregătim un bilet de cota 100 pentru jucătorii care preferă biletele mari. Printre echipele pe care mizăm să ne aducă profit se numără formații de top din Anglia, Germania, Spania sau România.

 

Cota BOMBA la Leipzig – Bayern: 4,30

  • Leipzig este cea mai în formă echipă din Bundesliga, fiind pe primul loc în clasament, cu nouă puncte din nouă posibile. Acum, are parte de cel mai dificil test, cu Bayern Munchen pe teren propriu, favorit ala titlu și în acest sezon.
  • De partea cealaltă, Bayern Munchen este și ea neînvinsă, având șapte puncte din nouă posibile, după ce a făcut un egal în prima etapă și a câștigat următoarele două meciuri. Cum ambele formații sunt în formă bună, mizăm pe un duel terminat la egalitate, la o cotă excelentă. Riscantă, dar tentantă!

5 meciuri pentru Biletul BOMBĂ de astăzi!

  • Manchester United se pare că are un nou sezon modest, în care nu se va bate la titlu. De partea cealaltă, Leicester este o echipă care pune mereu probleme în deplasare. Din acest motiv, suntem de părere că cel mai potrivit este un pariu pe goluri de ambele părți.
  • Atletico Madrid este cea mai în formă echipă din La Liga, reușind să obțină nouă puncte din nouă posibile cu trei victorii foarte interesante.
  • RB Leipzig – Bayern Munchen este un duel foarte interesant, care probabil va oferi foarte multe goluri, așa că mergem la risc și pariem X, la o cotă foarte mare.
  • Un alt duel interesant este cel dintre Dortmund și Bayer Leverkusen. Gazdele sunt cotate cu 1.87 pentru victorie, iar la cum arată atacul gazdelor, probabil vom vedea o victorie fără probleme a galben-negrilor.
  • Tot din Bundesliga este și duelul dintre Union Berlin și Werder, unde ne așteptăm să vedem echilibru și un rezultat de egalitate la final. Toate meciurile la un loc oferă un bilet cu o cotă excelentă, 110.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii