Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100 din Champions League. Nu pariem mai mult de 5 lei

Bilet cota 100 din Champions League. Pentru prima zi a etapei cu numărul patru din Champions League v-am pregătit un tichet cu o cotă destul de mare pe care nu trebuie să pariaţi mai mult de 5 lei. În cazul în care nu e câştigător pierderea e foarte mică.

 

Cota profitabilă din Champions League

  • Pentru Dortmund meciul cu Inter are o importanţă extrem de mare. A fost învinsă în tur, în Italia, se află la egalitate de puncte cu adeversara din această seară şi lupta e din ce în ce mai aprigă pentru locul secund, pentru calificarea în optimi. Nemţii au nevoie de victorie ca de aer, mai ales că joacă pe teren propriu.
  • Inter se mulţumeşte şi cu un egal, rezultat care îi oferă şansa să depindă doar de rezultatele ei. Presupunând că amandouă vor câştiga ultimele meciuri din grupă, italienii vor fi avantajaţi la meciurile directe şi vor merge mai departe. Pe asta va miza cu siguranţă şi Conte, unul dintre antrenorii care se pricep de minune să închidă jocul spre poarta proprie atunci când are nevoie.

8 meciuri pentru Biletul de cotă 100 din Champions League

  • Pe lângă Dortmund – Inter, despre care v-am scris în detaliu mai sus, acestea sunt restul şapte de pe biletul de cotă 100 din Champions League, multe dintre ele adevărate surprize pentru pariori: Barcelona – Sparta GG, Zenit – Leipzig pete 2.5 goluri, Liverpool – Genk GG, Chelsea – Ajax 1, Napoli – Salzburg GG, Lyon – Benfica GG şi Valencia – Lille peste 1.5 goluri!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare