Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100 din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Îl joci pe favorite şi nu rişti nimic

Pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022 v-am pregătit un Bilet de Cota 100. Pe lângă calificările pentru Euro 2020 de care vorbeşte deja toată lumea, avem o serie importantă de meciuri pentru Campionatul Mondial de peste trei ani. Australia, Arabia Saudită şi China sunt marile favorite ale zilei.

 

Cota profitabilă din Liga 1: 2.30, la Australia – Nepal

  • Australia este marea favorită la această partidă, ocupă locul doi în grupa B. Se află la egalitatea de puncte cu locul 1 Kuweit şi cu adversara de astăzi, ambele echipe având câte un meci în plus. În prima partidă din preliminariile Cupei Mondiale 2022 australienii au trecut tocmai de liderul acestei grupe, după o partidă în care nu s-au chinuit mai deloc. Scorul final a fost 3-0.
  • Nepalul nu are speranţe pentru a ocupa locurile fruntaşe în această grupă. Este penultima după două meciuri disputate. Are o victorie cu Taiwan, scor 2-0, în ultima partită jucată, şi o înfrângere la un scor de tenis, 0-7 cu Kuweit.

7 meciuri pentru Biletul cotă 100 din preliminariilei Cupei Mondiale 2022

  • Am ales 7 meciuri ce au cote destul de mari, din acest motiv miza nu trebuie să depăşească cinci lei. Şi avem aşa: Australia – Nepal, nu se înscriu mai mult de patru goluri în meci, Siria – Ins. Maldive, ploaie de goluri, 5+, Iordania – Kuwait, am mers pe un 1 solist, Irak – Hong Kong, se marchează între trei şi cinci goluri, Arabia Saudită – Singapore, am ales un 4+, Uzbekistan – Yemen, între 3-5 goluri şi Vietnam – Malaezia, 2-4 goluri.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii