Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100 din preliminariile Euro 2020. Mizăm pe victorii la handicap

Romania

Bilet cota 100 din preliminariile Euro 2020. Fiind o competiție de anduranță, nu prea este loc de foarte multe surprize. Sigur, acestea apar din când în când, dar acum fiind pe final de competiție, nu credem că echipele mari vor lăsa garda jos. Mizăm pe victorii la handicap.

 

Cote profitabile din preliminariile Euro 2020

  • Singurul meci de pe bilet în care nu ne dorim o victorie la handicap, este meciul nostru cu Suedia. Este foarte importnat să câștigăm, este și mai important să câștigăm la handicap, dar până la urmă și o victorie cu 1-0 este foarte bună, atâta timp cât nu o să pierdem nici în Spania. Noi nu am făcut două meciuri excelente în decurs de câteva zile, din păcate. În acest moment nu avem altă alternativă, ori scoatem maximul din aceste două partide, ori o să mergem pe Arena Națională să vedem alte echipe naționale. Hai, România!
  • Nemții nici vor sta la multe discuții cu cei din Belarus, cum calificarea nu este încă adjudecată, nemții vor da totul pentru victorie. Germania a disputat doar două meciuri pe propriul teren, bilanțul nu este unul grozav, dar unul dintre adversari s-a numit Olanda. În celălalt meci de acasă, Germania s-a impus în fața Estoniei cu scorul de 8-0, așa că Belarusul trebuie să aibă grijă. Italia a defilat în grupa sa, așa că încă o victorie are darul de a aduce echipa națională mai mult în inimile fanilor. Campania italienilor a fost perfectă, 8 victorii din tot atâtea meciuri, în partidele de acasă, Italia a primit un singur gol.

9 meciuri pentru Biletul de cotă 100 din preliminariile Euro 2020

  • Olanda întâlnește cel mai slab adversar din grupă, Estonia a primit până acum 21 de goluri, iar olandezii au marcat 19. Diferența este colosală între cele două echipe, iar Olanda a profitat mereu de aceste discrepanțe, mai ales că în ultimii ani nu a reușit vreo performanță notabilă.

Bilet cota 100 din 14.11.2019

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare