Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100 din preliminariile EURO 2020. Sâmbătă dăm lovitura!

Germania U21

Bilet cota 100 din preliminariile EURO 2020. Sâmbătă dăm lovitura! După ce România a ratat calificarea la EURO 2020, ne mulțumim să urmărim alte meciuri. Astăzi intră pe teren echipe precum Germania, Olanda sau Polonia.

 

Cote profitabile din preliminariile Euro 2020

  • Germania este pe locul doi în grupă, cu 15 puncte, la egalitate cu Olanda, cele două favorite fiind foarte aproape de a obține calificarea în faza următoare încă din acest meci. De partea cealaltă, Belarus este pe locul patru, doar patru puncte, iar șansele să producă o surpriză în această seară sunt minime. Din acest motiv, am ales că mergem pe o victorie foarte clară a nemților în partida pe care o dispută pe teren propriu.
  • Irlanda de Nord – Olanda este decisiv pentru oaspeți să oprească seria proastă prin care au trecut în ultimii ani și să se califice la EURO 2020. În acest moment, Olanda are 15 puncte, cu patru mai mult decât Irlanda de Nord, așa că gazdele au doar varianta victoriei dacă vor să mai viseze. Cu toate acestea, ne așteptăm să vedem o echipă a Olandei mai mult decât motivată, așa că pariem cu încredere pe 2 pauză / 2 final.

5 meciuri pentru Biletul de cotă 100 din preliminariile Euro 2020

  • Nu avea cum să lipsească de pe biletul de joc duelul Rusia – Belgia, unde oaspeții sunt favoriți să câștige, fiind una dintre cele mai în formă echipe din preliminariile EURO 2020.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare