Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100. Jucăm tare pe tichetul special

Manchester United
Manchester United

Bilet cota 100. Doria s-a ridicat din cenușa retrogradării, dar mai are mult de tras pentru a scăpa de acest lucru. Udinese continuă să fie o echipă boemă, iar acest fapt o ajută enorm. Bilbao este într-un moment bun, iar acesta trebuie confirmat și în meciul de la Pamplona. Hoffe este cea mai în formă echipă din Bundesliga, are cinci victorii consecutive.

 

Cote profitabile din super campionatele Europei

  • La noi în campionat, Craiova are mare nevoie de cele 3 puncte din duelul cu Hermannstadt, iar Gaz Metan și Botoșani se bat pentru locul de play-off. Ambele partide sunt extrem de interesante, oltenii nu reușesc să treacă peste pasa proastă și își fac singuri viața grea. În timp ce la meciul care se joacă la Mediaș ne așteptăm la multe goluri marcate.
  • Hoffe surprinde pe toată lumea în Bundesliga, chiar dacă a rămas fără creierul ce o conducea spre rezultate fabuloase, mentalitatea a rămas aceeași la Hoffe. Startul de sezon nu a fost pe măsura formei de moment, dacă Hoffe era puțin mai atentă în anumite partide, acum se putea bate chiar la primele două locuri. Doria a prin ceva culoare în obraji, a reușit să scoată 5 puncte din ultimele trei etape, dar tot este puțin în acest moment. Udinese a scos doar 4 puncte din deplasările de până acum.

8 meciuri pentru Biletul de cotă 100

  • Sevilla poate urca pe locul 3, dar pentru acest lucru are mare nevoie de cele 3 puncte puse în joc cu Valladolid. Sevilla a scos 13 puncte din deplasările de până acum și este pe un loc 2 în clasamentul partidelor de deplasare. Bilabao este într-o ascensiune continuă, a scos 8 puncte din ultimele cinci etape, dar în deplasare nu a reușit nicio victorie până acum. Osasuna este neînvinsă în partidele de acasă, dar a pierdut ultimele trei dueluri directe cu Bilbao de pe propriul teren.

Bilet cota 100 din 24.11.2019

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare