Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100. Meciuri pentru tot weekendul

Juventus

Bilet cota 100. Anglia, Franța și Italia sunt țările din care ne-am ales meciurile ce formează biletul de cotă 100. Derby-uri pe bandă rulantă. Juve se deplasează la Roma, PSG o înfruntă pe Monaco, Liverpool se duelează cu Tottenham, iar cei de la Lazio primesc vizita lui Napoli.

 

Cote profitabile din Europa

  • Ne așteaptă un weekend de senzație, Liverpool și Tottenham reeditează finala Champions League. „Cormoranii” nu au pierdut cu nimeni în Premier Legaue, așă că, Mourinho vrea să fie primul ce o răpune pe Liverpool. Credem că acesta este singurul deziderat al lui Mou, tot vuietul presei ce o să urmeze în cazul vreunei victorii a lui Tottenham, este singurul lucru ce îl face pe Mou să pregătească perfect duelul acesta. Liverpool are o singură misiune, victoria.

8 meciuri pentru Biletul de cotă 100

  • Lazio a ajuns la 9 victorii consecutive, un lucru formidabil. Este extrem de greu să faci parte dintr-un campionat din TOP 5, iar tu ca și echipă să câștigi de 9 ori la rând. Cu atât mai impresionant este și pentru că, Lazio nu are banii lui PSG, City sau Juventus și astfel, nu are la dispoziție jucători ce pot face diferența într-un meci. Lazialii se bazează pe forța grupului. Napoletanii sunt într-o derivă totală, Gattuso se dovedește cea mai proastă soluție pentru postul de antrenor, iar acest lucru o să tragă echipa oaspete într-un anonimat total.
  • Juventus și-a găsit un concurent pe mpsură, iar acesta este Inter. Cele două mari rivale sunt la egalitate de puncte, dar Lazio le poate supăra pe amândouă. Juventus a pierdut un singur meci în tot acest sezon, iar la primul meci din 2020, Juve a marcat de 4 ori. Romanii au pierdut cu Torino în etapa trecută, iar 2020 se anunță un an plin de obstacole pentru AS Roma.

Bilet cota 100 din weekend

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii