Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100. Meciuri pentru tot weekendul

Messi, Barcelona.

Bilet cota 100. Pe lângă derby-urile dintre Espanyol vs Barcelona și Liverpool vs Everton, biletul nostru conține și alte dueluri tari. Am ales 10 ponturi pentru tichetul de cotă 100, nu ne-am aruncat la niște ponturi mari, vrem să ne bucurăm împreună de un eventual profit. Să fie verde.

 

Cote profitabile din Europa

  • Romanii și-au schimbat patronatul zilele acestea, iar în următoarele două meciuri de acasă primesc vizita ambelor rivale din Torino. Sezonul acesta a fost unul bun pentru AS Roma, gazdele se regăsesc pe locul 4 în Serie A, la 7 puncte de Inter și Juventus. Torino a încheiat 2019 cu o înfrângere acasă cu Spal, scor 1-2. Vișinii sunt la jumătatea clasamentului, iar din ultimele trei deplasări avute au scos 7 puncte.
  • Lazio are un punct peste marea sa rivală și vine după o serie de 9 victorii consecutive în Serie A. Echipa lazială a renunțat la sezonul de Europa League, pentru a putea da 100% în meciurile din campionatul italian. A fost și cea mai bună decizie. O clasare în primele 4 din Serie A, ar aduce prin consecință și o calificare în Liga Campionilor, plus un venit consistent în conturile clubului. Brescia este într-o luptă nebună pentru evitarea retrogradării, dar nu din meciul cu Lazio vor lua „rândunelele” punctele pentru acest obiectiv.

10 meciuri pentru Biletul de cotă 100

  • Pentru prima oară este o diferență atât de mare. Espanyol este ultima clasată din La Liga, iar Barcelona este liderul campionatului spaniol. Jucătorii lui Espanyol au făcut apel către fanii lor să vină la meci, ei au promis că vor da totul pentru a obține ceva din acest derby. Barcelona are și ea ceva probleme interne, dar nu se poate încurca la ultima clasată, chiar dacă aceasta este una dintre marile ei rivale.
  • Liverpool se duelează cu Everton în Cupa Angliei. Klopp își măsoară forțele cu Ancelotti, iar noi avem cel mai mult de câștigat după un astfel de meci. Everton are un obiectiv clar, trebuie să profite de faptul că marea sa rivală dă totul pentru Premier League și ar cam trebui să menajeze câțiva dintre titulari. Dacă Liverpool face acest lucru, atunci șansele mai mari de a trece în faza următoare sunt ale lui Everton, echipă ce dispune de jucători tineri foarte buni

Bilet cota 100.1

Bilet cota 100.2

Bilet cota 100.3

Bilet cota 100.4

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii