Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100 pentru weekend. 8 cote care ne pot da un super profit

Liverpool, FC Porto
Liverpool, FC Porto

Bilet cota 100 din weekend. City are parte de un duel cu Chelsea, londonezii formează una dintre cele mai spectaculoase echipe din Anglia. Chelsea a ajuns pe podium datorită lui Lampard. Liverpool își continuă marșul triumfal spre titlul de campioană a Angliei. În Serie A se dispută câteva partide extrem de interesante, capul de afiș este Atalanta vs Juventus.

 

Cote profitabile din super campionatele Europei

  • Jucătorii lui Bayern au reacționat extrem de bine la schimbarea de antrenor, s-au impus cu 4-0 în fața marii rivale Dortmund. Într-o ediție de campionat în care echipele de la care nu ne așteptam se bat la titlu, Bayern o să aibă mult de lucru pentru a se încorona din nou campioană. Dusseldorf a marct în toate partidele disputate acasă. Oltenii lui Pițurcă s-au împiedicat foarte mult în ultima vreme, Craiova are doar o victorie în ultimele cinci etape. Oltenii depind foarte mult de partidele disputate acasă, așa că, victoria este obligatorie cu Hermannstadt.
  • Atalanta și Juventus se duelează în derby-ul de Champions League din Serie A. Ambele echipe sunt extrem de solide, doar că cei de la Atalanta resimt jocurile intense din Liga Campionilor. Juventus nu a pierdut vreo deplasare de până acum, iar cei de la Atalnata joacă foarte avântat acasă. Roma s-a împiedicat în ultima etapă la Parma, romanii au pierdut cu 0-2. Meciul cu Brescia, nu ar trebui să le pună vreo problemă, „rândunelele” sunt pe ultimul loc în Serie A, iar perspectiva este sumbră sezonul acesta.

8 meciuri pentru Biletul de cotă 100

  • Liverpool s-a distanțat la 8 puncte de urmăritoare și la 9 de Manchester City. Dacă lucrurile vor continua în aceeași manieră, Liverpool o să câștige titlul în Premier League la pas. Palace vine după două înfrângeri pe propriul teren, în ambele a pierdut cu același scor, 0-2. City nu poate să evolueze la același nivel precum în sezoanele trecute. Pep Guardiola și-a focusat fotbaliștii pe Champions League, o competiție pe care își dorește cu ardoare să o câștige.

Bilet cota 100 din weekend

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare