Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100. Super biletul din Europa League

Arsenal

Bilet cota 100. După ce ne-am delectat cu spectacolul din Champions League, este rândul competiției secunde să își intre în rol. Nu avem parte de aceleași nume de fotbaliști, nu avem parte de nume mari de echipe, însă fotbalul prestat este de un nivel foarte bun.

 

Cote profitabile din Europa League

  • Celtic s-a calificat deja în primăvara europeană, scoțienii au legat trei victorii consecutive, victorii ce au condus spre îndeplinirea acestui obiectiv. Marele noroc al scoțienilor s-a numit: lipsa de formă sportivă a celor de la Lazio. Normal și logic, Lazio și Rennes erau favoritele din această grupă, însă ambele au dezamăgit crunt. Francezii și-au mai revenit după o formă foarte slabă în care au fost, așa că, nu se știe niciodată. Faptul că Celtic este deja calificată, poate conta enorm în acest meci.
  • Arsenal a trecut prin așa multe convulsii până acum încât toată lumea s-a săturat de acest mod în care evoluează „tunarii”. Arsenal a obținut ultima victorie în 24.10, nu este posibil să se întâmple așa ceva la un club precum Arsenal. Frakfurt este în luptă directă cu Standard pentru locul secund, dar nici nemții nu stau bine la capitolul formă de moment. Frankfurt are 6 înfrângeri în ultimele 9 deplasări. Contrar tuturor așteptărilor, Arsenal nu a pierdut cu nimeni pe propriul teren, dar „tunarii” vin după trei egaluri consecutive pe Emirates.

8 meciuri pentru Biletul de cotă 100

  • Sporting a dominat grupa sa, dar și în aceste condiții poate pierde calificarea. Sporting are doar două puncte peste adversarul de azi, iar cu PSV nu se știe niciodată. Olandezii au un golaveraj de 8-7, iar acest lucru ne demonstrează că olandezii sunt exact cum îi știam, o echipă spectaculoasă.

Bilet cota 100 din 28.11.2019

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare