Urmareste-ne

Archive

Ce lovitură! Acum ai șansa să câștigi peste 100 de milioane. Nu o rata!

Bilet cotă 100. Super câștig cu 6 ponturi tari. Meciurile care ne pot aduce bani frumoși sunt din preliminariile CM 2022, Liga 1, Premier League și La Liga. Acestea sunt programate să se joace în perioada 30 martie – 4 aprilie 2021.

Bilet cotă 100. Super câștig cu 6 ponturi tari

Primele două meciuri de pe biletul de cotă 100 sunt din preliminariile CM 2022. La Slovacia – Rusia vă recomand 2 solist pentru că slovacii au arătat foarte rău în primele două meciuri disputate, ultimul fiind extrem de surprinzător, 2-2 cu Malta. A doua partidă care mi-a atras atenția este Irlanda de Nord – Bulgaria. Selecționata gazdă este în acest moment mai puternică decât cea oaspete, deci merg pe 1 solist.

Bilet cotă 100. Super câștig cu 6 ponturi tari

Următoarele două partide sunt din etapa cu numărul 29 din Liga 1 ce se dispută în weekend. Astra Giurgiu se deplaseză la Gaz Metan Mediaș, în timp ce FCSB primește vizita Universității Craiova. Vă recomand să pariați pe victoria giurgiuvenilor și ambele marchează în derby-ul noii etape. Un super meci avem și în Premier League, unde se întâlnesc Arsenal și Liverpool. Dacă ne raportăm stric la ultimele meciuri disputate de cele două echipe, mă aștept să vedem o victorie a cormoranilor. La ultima partidă dintre Sevilla și Atletico Madrid vă recomand X, nu cred că vreuna din echipe este capabilă să învingă.

Bilet cotă 100. Super câștig cu 6 ponturi tari

Bilet cotă 100. Super câștig cu 6 ponturi tari

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii