Urmareste-ne

Archive

Bilet Cota 10,00 din 29 ianuarie 2020. Goluri pe bandă rulantă

Bilet Cota 10,00 din 29 ianuarie 2020. Cele două mari rivale din Scoția, își joacă restanțele din runda a 17-a, ambele au meciuri destul de ușoare. Braga se poate apropia de podium, dar trebuie să bifeze a 4-a victorie consecutivă. Brugge se poate distanța la 11 puncte de Gent, Charleroi are alte planuri pentru diseară.


Bilet Cota 10,00 din 29 ianuarie 2020

  • Dacă își câștigă ambele restanțe pe care le mai are, Rangers se poate apropia la doar două puncte de Celtic, asta în cazul în care cei de la Celtic își câștigă și ei restanța lor. Pentru prima dată după foarte mulți ani, cele două echipe merg braț la braț, Gerrard reușind lucruri frumoase la Rangers. Echipa lui Gerrard a marcat de 28 de ori pe propriul teren, iar cei de la Celtic au marcat de 24 de ori în deplasările de până acum.

Bilet Cota 10,00 din 29 ianuarie 2020

  • Braga are trei victorii din tot atâtea meciuri în 2020. În acest timp, Braga a reușit să înscrie de 11 ori, 7 dintre aceste goluri fiind doar într-un singur meci, 7-1 la Belenenses. Moreirense este într-o formă foarte slabă, are două înfrângeri și un egal în acest an, dar în cele 8 partide de pe propriul teren din acest sezon, Moreirense are doar două înfrângeri. Cu o victorie în acest meci, Braga se apropie la un singur punct de locul 3, dar cele două locuri de Champions sunt extrem de departe.
  • Brugge domină de o manieră extrem de clară ediția aceasta de campionat, are doar o înfrângere în tot sezonul, are un avans de 8 puncte față de Gent, iar golaverajul este cel mai bun de departe: 50-11. Charleroi are o evoluție constantă până în acest moment, gazdele au pierdut doar 3 jocuri din 21 de etape disputate, iar în ultimele 6 partide de acasă, Charleroi a obținut victorii pe linie. Toate fiind fără gol primit.

 

  • Bilet cota 10 din 29.01.2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii