Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 10,00 din 4 ianuarie 2020. Goluri și favorite!

Real Madrid

Bilet cota 10,00 din 4 ianuarie 2020. Goluri și favorite! Biletul de cota 10,00 de sâmbătă are fotbal de calitate, din Spania și Anglia. Avem parte mai exact de la Liga și de meciuri din FA Cup, primul tur unde intră echipele de top din Anglia.

 

Cote profitabile din Europa

  • Începem biletul de cota 10,00 cu duelul dintre Valencia și Eibar, unde gazdele sunt favorite să plece cu toate cele trei puncte din primul duel al anului 2020. Liliecii joacă foarte bine pe teren propriu, așa că ne așteptăm să ia toate cele trei puncte.
  • Un meci foarte dezechilibrat din FA Cup le pune față în față pe Cardiff și Carlisle. Gazdele sunt într-o ligă superioară, joacă mai bine, așa că ne așteptăm să facă spectacol în acest meci în fața propriilor suporteri și să obțină calificarea în faza următoare a competiției.

6 meciuri pentru Biletul de cotă 10,00

  • Tot un meci din FA Cup și tot dezechilibrat este cel dintre Oxford și Hartepool. Gazdele nu sunt chiar în cea mai bună formă, însă au un lot net superior oaspeților, care vin dintr-o ligă inferioară. Bookmakerii au fost generoși și au oferit cota 1.40 pentru acest duel în care gazdele sunt favorite.
  • Nu aveau cum să lipsească de pe bilet forțele Spaniei Real Madrid și FC Barcelona, care au meciuri interesante, în deplasare la Getafe, respectiv Espanyol. Mergem pe victorii pentru ambele dintre ele.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii