Urmareste-ne

Archive

Bilet Cota 10,00 din 9 februarie 2020. 5 pentru un super profit

city

Bilet Cota 10,00 din 9 februarie 2020. S-a întâmplat ceva pozitiv la Napoli, gazdele și-au câștigat ultimele două etape de Serie A, un lucru puțin scontat la startul acestora. Parma o scoate la tablă pe Lazio, meciul începe de la ora 19:00. O ultimă șansă pentru Celta Vigo, dar Sevilla este o echipă excelentă de deplasare.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet Cota 10,00 din 9 februarie 2020

  • Cele 22 de puncte ce separă Liverpool de City sunt insurmontabile. Titlul este adjudecat de către echipa lui Klopp, Guardiola trebuie să încerce ceva în Champions League. În acest sezon, City a pierdut 10 puncte pe propriul teren, un număr extrem de mare pentru un club precum Manchester City. „Ciocănarii” trec prin niște clipe extrem de grele, nu bat pe nimeni de 5 etape, iar forma de moment este una dezastruoasă. S-a instalat o nesiguranță foarte periculoasă la West Ham. Ultimele trei deplasări ale lui West Ham, s-au soldat cu trei înfrângeri.

Bilet Cota 10,00 din 9 februarie 2020

  • Lazio este atât de aproape, dar în același timp atât de departe. De câte ori se apropie de primul loc, urmează un meci extrem de complicat pentru laziali, așa cum este și azi. Parma a reușit două victorii la zero în ultimele două etape de acasă și visează cu ochii deschiși la un loc de Europa. Lazio a primit doar 11 goluri în deplasările de până acum, apărarea fiind și cheia romanilor în acest sezon.

    Sevilla are un sezon exacrabil pe propriul teren, dacă reușea rezultatele pe care le obține în deplasare și acasă, atunci andaluzii se băteau cu șanse mari la titlu. Sevilla este la egalitate de puncte cu Atletico Madrid, cele două se duelează pentru ultimul loc de Champions. Andaluzii ocupă locul secund în clasamentul partidelor disputate în deplasare, dar Celta Vigo este obligată să scoată un rezultat pozitiv din acest meci.

Cota 10.00 din 09.02.2020

Promotii