Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 100,00 din 5 ianuarie 2020. Mizăm pe egaluri!

betis

Bilet cota 100,00 din 5 ianuarie 2020. Mizăm pe egaluri! Am ales pentru biletul de cota 100,00 de duminică pe patru meciuri la care am pariat X solist. Este un bilet curajos, care însă dacă va ieși va aduce un profit imens pentru pariori.

 

Cote profitabile din Europa

  • Primul meci de pe bilet pune față în față Real Sociedad și Villarreal, în La Liga. Gazdele sunt favorite pentru că joacă pe teren propriu, însă oaspeții au obținut câteva rezultate foarte bune în deplasare, așa că ne așteptăm să vedem un meci echilibrat. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru acest duel este pe X, la cota 3.95.
  • Un alt meci la care vedem un rezultat de egalitate este tot din La Liga și pune față în față Celta Vigo și Osasuna. Chiar dacă ambele formații au nevoie de puncte, cel mai probabil nu vor forța pentru că un punct este mai bun decât niciunul. Din acest motiv, suntem de părere că merită încercat un X solist și la acest duel.

4 meciuri pentru Biletul de cotă 100,00

  • Serie A revine astăzi în 2020 cu patru meciuri din această etapă, iar unul dintre cele mai echilibrate este SPAL – Verona. Ambele echipe sunt în subsolul clasamentului, așa că orice punct este important. Ne așteptăm la un meci foarte strâns, cu puține goluri, care probabil se va termina la egalitate. Cota pentru X la acest duel este 3.20.
  • Ultimul meci de pe bilet este o semi-surpriză, unde ne așteptăm ca Betis Sevilla să ia toate cele trei puncte la Alaves acasă.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii