Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 500 din preliminariile pentru Euro 2020. Cu 2 lei nu riscăm nimic

Pentru a doua zi a preliminariilor pentru Euro 2020 v-am pregătit un bilet de cotă 500. Tichetul cuprinde toate cele şapte partide ale zilei pentru care am ales ponturi extrem de interesante. Cota cea mai mică este 2,01 la meciul Portugaliei. 

 

Cota profitabilă din preliminariile Euro 2020

  • Turcia şi Albania se întânesc într-un dintre cele mai interesante dueluri ale zilei. Turcii se află pe primul loc în grupa H, la egalitate cu Franţa pe care a şi învins-o, şi la trei faţă de locul trei, ocupat de Islanda. Echipă cu care a pierdut şi singurul meci de până acum. Turcia are şanse foarte mari să ocupe cel puţin locul secund şi să se califice la Euro 2020 dacă va continua să joace la fel.
  • Albania nu mai are nicio speranţă, cu toate că ea a fost de la început una extrem de mică. Se află pe locul patru, la şase puncte distanţă de primul şi al doilea loc, cele care se califică la Euro 2020. Are o linie de clasament perfect simetrică, trei victorii şi trei egaluri.

7 meciuri pentru Biletul de cotă 500

  • Pe lângă Turcia – Albania despre care v-am scris în detaliu mai sus, acestea sunt următoarele şase pe biletul de cotă 500 pentru preliminariile Euro 2020: Muntenegru – Bulgaria: 1 solist, Andorra – Moldova: 2 solist, Cehia – Anglia: 4+, Portugalia – Luxemburg: 1 şi se marchează mai mult goluri în a doua repriză, Ucraina – Lituania: X pauză şi Islanda – Franţa: 2+ în prima repriză.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare