Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 500 pentru weekend. 8 ponturi pariuri pentru un super câştig

Biletul de cota 500 pentru acest weekend are în componenţă opt evenimente alese cu mare atenţie, care ne pot aduce un super profit. Tichetul este unul extrem de indraznet, chiar bomba, aşa că aşteptările nu trebuie să fie foarte mari. Aşa cum nu trebuie să fie nici miza. Recomandarea e să nu pariaţi mai mult de 2-3 lei.

 

Cota profitabilă din Bundesliga: 1.90 la Dortmund – Paderborn

Primul meci de pe bilet este Dortmund – Paderborn, primul meci al etapei cu numărul 12 din Bundesliga. Gazdele nu prea se regăsesc în actualul sezon pentru că nu reuşesc să lege mai multe victorii, iar acest lucru se vede cel mai bine în clasament. În acest moment, echipa lui Lucien Favre ocupă doar locul 6, la şase lungimi în spatele liderului Gladbach. De cealaltă parte, oaspeţii stau şi mai rău, cel mai rău. Sunt lanterna roşie a campionatului, având 4 puncte în palmares. Cea mai mare problemă o are pe faza defensivă, apărarea lui Steffen Baumgart fiind cea mai slabă din campionat. Dacă antrenorul german nu va găsi soluţia ca echipa sa să primească mai puţine goluri, îşi poate lua la revedere de la Bundesliga.

8 ponturi pariuri pe biletul de cotă 500 pentru weekend

De pe biletul de cotă 500 pentru acest weekend-ul nu putea să lipsească super meciul din Premier League. City se confruntă cu Chelsea, un duel ce se anunţă extrem de spectaculos şi pentru care am ales un 4+ de toată frumuseţea. Tot de la englezi avem un 2 solist la Sheffield – Manchester Utd. Avem două partide şi din Liga 1: FCSB – Astra, X pauză / 1 sau 2 final; Craiova – Hermanstadt, gazdele conduc la pauză. Alte două din Serie A: Atalanta – Juventus, echipa lui Ronaldo se impune; Milan – Napoli, 2 solist. Şi încă unul tot din Bundesliga, Hoffenheim câştigă cu Mainz.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare