Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 500 pentru weekend. Meciuri de top din Europa

sursa: bild.com

Bilet cota 500 pentru weekend. Meciuri de top din Europa, din care sperăm să facem un bilet care ne va aduce profit la final de săptămână. Am ales partide în care sunt implicate echipe de top, precum Manchester United sau Frankfurt.

Bilet cota 500 pentru weekend

Un meci la care ne așteptăm să vedem o surpriză în acest moment este cel dintre Lazio și Lecce. Gazdele au o cotă foarte mică pentru victorie, dar noi ne așteptăm să vedem un egal. Lecce nu este o echipă de speriată, însă Lazio probabil va intra pe teren foarte relaxată, așa că merită încercată o surpriză pe un rezultat de egalitate. Tot un egal ne așteptăm și la duelul dintre Freiburg și Eintracht Frankuft, unde oaspeții sunt destul de obosiți după meciul din Europa League.

Cota supremă la Manchester United – Brighton

Tot un egal ne așteptăm să vedem și la United – Brighton, mai ales că gazdele nu trec deloc printr-o formă bună și sunt foarte aproape de retrogradare. Și cealaltă echipă din Manchester, City, este favorită în această seară în derby-ul cu Liverpool, în special pentru că presiunea este pe gazde care vor să păstreze diferența de puncte. Tot pe o victorie mergem și la duelul dintre Wolfsburg și Bayer Leverkusen.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare