Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 500 pentru weekend-ul 1-3 noiembrie 2019. Cu 2 lei nu riscăm nimic

Pentru perioada 1-3 noiembrie, am făcut o selecţie de meciuri pentru un Bilet de Cota 500 pentru acest weelend. Tichetul are 10 ponturi pariuri care sunt destul de îndrăzneţe, însă pot aduce un câştig bombă. Cotele pentru fiecare eveniment sunt destul de mari, din acest motiv recomandarea e să nu pariaţi mai mul de 2-3 lei.

 

Cota profitabilă din Ligue 1: 1.88 la Dijon – PSG

Primul meci de pe bilet este Dijon – PSG, care începe vineri seară, de la ora 21:45. Meciul se anunţă unul extrem de dezechilibrat, ultima echipă din clasament se duelează cu liderul la zi. Este destul de clar că Dijon nu are speranţe mari şi că probabil va face totul ca să nu primească foarte multe goluri. De cealaltă parte, PSG vine fără să aibă mari probleme în legătură cu obţinerea celor trei puncte. Valoarea este de partea parizienilor, care vor veni probabil cu dorinţa de a nu se obosi prea mult şi de a nu se accidenta. Pe acest lucru mizăm şi noi atunci când vă propunem GG-ul la această partidă.

10 meciuri pentru Biletul de cotă 500, 1-3 noiembrie 2019

Pe biletul de cotă 500 pentru weekend-ul 1-3 noiembrie 2019 am ales şi trei partide din Liga 1. La Viitorul – Chindia avem peste 2,5 goluri, la o cotă de 1.75, la CFR Cluj – Clinceni, tot peste 2,5 goluri, la o cotă de 1.70, iar la Astra – Poli Iaşi, acelaşi pronostic, peste 2,5 goluri, la o cotă de 2.25, aceasta fiind şi cea mai mare de pe bilet.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii