Urmareste-ne

Archive

Bilet cota 500 pentru weekend-ul 25-27 octombrie 2019. Dăm lovitura cu 2-3 lei

Pentru weekend-ul 25-27 octombrie, am făcut o selecţie de meciuri pentu un Bilet de Cota 500. Tichetul are 11 ponturi pariuri care nu sunt deloc uşoare, însă pot aduce un câştig bombă. Cotele pentru fiecare eveniment sunt destul de mari, din acest motiv recomandarea e să nu pariaţi mai mul de 2-3 lei.

 

Cota profitabilă din Ligue 1: 2.80, la Nantes – Monaco

Primul meci de pe bilet este Nantes – Monaco, primul duel din etapa cu numărul 11 din Ligue 1. Canarii sunt favoriţi cerţi, având în vedere parcursul total diferit al celor două echipe. Gazdele sunt pe locul doi, cu 19 puncte, la o diferenţă de cinci de liderul PSG, în timp ce oaspeţii se află 12 locuri mai jos, cu şapte puncte mai puţin. Nantes a reuşit să se impună în trei din ultimele cinci etape, suferind două înfrângeri, în timp ce Monaco stă puţin mai bine, trei victorii, un egal şi o înfrângere. Deplasarea se anunţă una extrem de grea, monegascii ar putea să nu plece nici măcar cu un punct.

11 meciuri pentru Biletul de cotă 500, 25-27 octombrie 2019

  • Restul partidelor sunt din cele mai importante campionate ale Europei, unde, de obicei, duelurile sunt pline de spectacol. Premier League, La Liga, Bundesliga şi Serie A se regăsesc pe biletul de cotă 500 pentru weekend-ul 25+27 octombrie. Cea mai grea cotă de pe el este de la Southampton – Leicester, 3.45 pentru un X de toată frumuseţea.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii