Urmareste-ne

Archive

Uluitor! Acum poți câștiga peste 250 de milioane în timp record. Nu rata ocazia!

Biletul cu Premier League din 26 iulie 2020. Opt meciuri ne pot aduce peste 25.000 de lei profit. Arsenal, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Juventus, Inter și AC Milan, Dortmund și Bayern Munchen nu lipsesc de pe acest tichet.

Bilet cotă 500 pentru weekend-ul 27-28 februarie 2021

Trei dintre meciurile de pe biletul de cotă 500 din acest ultim weekend din februarie sunt din Premier League și toate se joacă duminică. La Leicester – Arsenal vă recomand Da și peste 2.5 goluri, la derby-ul etapei dintre Chelsea și Manchester United cred că vom vedea două apărări care se vor închide bine, deci merg pe X și sub 2.5 goluri, iar la Sheffield United – Liverpool mă aștept ca echipa lui Jurgen Klopp să facă spectacol măcar cu ultima clasată, 2 și peste 2.5 goluri este pariul.

Opt meciuri pentru 25.000 de lei profit

Următoarele trei dueluri sunt din Serie A, unul de sâmbătă, 27 februarie și celelalte două de duminică, 28 februarie. La Hellas Verona – Juventus Torino mizez pe atacul echipei oaspete și aleg 2 pauză / 2 final, la Inter Milano – Genoa mă aștept ca liderul să se impună fără probleme, în timp ce la derby-ul AS Roma – AC Milan cred vom vedea spectacol de ambele marchează și peste 2.5 goluri.

Al șaptelea și al optulea meci sunt din Bundesliga, ambele sunt programate sâmbătă, 27 februarie. Borussia Dortmund o întâlnește pe Arminia Bielefeld și văd peste 3.5 goluri, iar FC Bayern Munchen se duelează cu cei de la Koln, unde vă recomand 1 și peste 3.5 goluri.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Bilete câștigătoare