Urmareste-ne

Archive

Bilet cotă 500 pentru weekend-ul 6-7 februarie 2021. Selecțiile care ne pot aduce peste 5.000 de lei profit

Bilet cotă 500 pentru weekend-ul 6-7 februarie 2021. Selecțiile care ne pot aduce peste 5.000 de lei profit. Arsenal, Manchester United, Juventus și Liverpool – Manchester City, derby-ul etapei din Premier League, nu lipsesc de pe acest tichet.

Bilet cotă 500 pentru weekend-ul 6-7 februarie 2021

  • Trei dintre meciurile de pe biletul de cotă 500 din weekend sunt din Premier League. Sâmbătă, 6 februarie, se joacă Aston Villa – Arsenal și Manchester United – Everton. La ambele partide vă recomand pariul pe goluri, la cea a tunarilor 2+ în prima repriză, iar la cea a lui United GG3+. Duminică, 7 februarie, se dispută derby-ul etapei dintre Liverpool – Manchester City, unde mă aștept la GG4+.
  • Următoarele două dueluri sunt din Serie A, ambele sunt sâmbătă, 6 februarie. La Atalanta – Torino mizez pe atacul echipei gazdă și aleg G3+, în timp ce întâlnirea explozivă dintre Juventus și AS Roma cred că echipa lui Cristiano Ronaldo se va impune și vor fi 3+ goluri.

Selecțiile care ne pot aduce peste 5.000 de lei profit

  • Am ajuns și la ultimul „combo” de pe acest tichet, compus din două meciuri din Ligue 1. La Lyon – Strasbourg forma de moment excelentă a echipei gazdă ar trebui să continue, pronosticul meu este 1&3+. Iar la Nimes – Monaco, duel programat duminică, 6 februarie, mă aștept la 3-5 goluri.
  • Al optulea eveniment este din Bundesliga, Schalke o întâlnește pe RB Leipzig, un duel în care echipa oaspete este mare favorită. Vă recomand 2 și 3+.
Bilet cotă 500 pentru weekend-ul 6-7 februarie 2021. Selecțiile care ne pot aduce peste 5.000 de lei profit

Bilet cotă 500 pentru weekend-ul 6-7 februarie 2021. Selecțiile care ne pot aduce peste 5.000 de lei profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Bilete câștigătoare