Urmareste-ne

Archive

Bilet CS:GO din 10 mai 2020. Profit rapid pe favorite

Bilet CS:GO din 10 mai 2020. Profit rapid pe favorite. Am ales două pariuri „safe” pentru un câștig foarte bun. Ambele echipe pe care mizăm întâlnesc adversare mult inferioare, care nu au cum să le pună niciun fel de probleme. 

Bilet CS:GO din 10 mai 2020

  • Așa cum vă spuneam mai sus, am ales să pariem pe favoritele clare de această dată, iar șansele pentru a câștiga o sumă frumoasă sunt extrem de mari. La cum s-au prezentat în ultimul timp, GODSENT și G2 Esports nu au cum să nu se impună și de această dată.

Profit rapid pe favorite

  • Sunt favorite certe, întâlnesc adversare mult mai slabe valoric, iar aceste aspecte se reflecă nu doar în ultimele rezultate, ci și în locurile din clasament. GODSENT, ocupanta locului trei, întâlnește o echipă situată pe șase, ce are șase puncte mai puțin. G2 Esports, care se află pe poziția secundă, se duelează cu o adversară aflată trei poziții mai jos.
Bilet CS:GO din 10 mai 2020. Profit rapid pe favorite

Bilet CS:GO din 10 mai 2020. Profit rapid pe favorite

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii