Urmareste-ne

Archive

Bilet cu fotbal din Championship, 7 iulie 2020. Patru ponturi pentru un super profit

Bilet cu fotbal din Championship, 7 iulie 2020. Patru ponturi pentru un super profit. Mizăm pe Brentford FC – Charlton Athletic, Luton Town – Barnsley FC, Reading FC – Huddersfield şi Cardiff – Blackburn Rovers.

Bilet cu fotbal din Championship, 7 iulie 2020

Cea mai mare cotă de pe biletul cu fotbal din Championship, 7 iulie 2020, este de la meciul Cardiff – Blackburn Rovers. Avem 2,03 pentru 1 solist. Gazdele se află pe loc de play-off şi ne aşteptăm să se impună. Oaspeţii nu mai au obiectiv.

Cota cea mai mică vine de la duel dintre Brentford FC şi Charlton Athletic, unde pariem 1 solist. Acest tip de pariu are 1,25. Ne aşteptăm la o victorie din partea gazdelor, se află la cinci puncte de ultimul loc direct promovabil cu 5 etape înainte de finalul campionatului regulat. 

Patru ponturi pentru un super profit

Al treilea meci de pe bilet este cel dintre Luton Town şi Barnsley FC. Cele două echipe se află pe ultimele două locuri în clasament şi sunt despărţite de un singur punct. Şanse de a se salva au ambele, însă trebuie ca una dintre ele să se impună azi, un rezultat de egalitate nu ajută pe niciuna. Aşadar, ne aşteptăm al un duel strâns, cu sub 3,5 goluri.

Ultimul duel le pune faţă în faţă pe Reading FC şi Huddersfield, meci la care pariem x2. Echipa gazdă are 8 puncte în plus faţă de zona roşie şi se află pe locul 14, în timp ce echipa oaspete este la doar două puncte de locurile retrogradabile. 

Bilet cu fotbal din Championship, 7 iulie 2020. Patru ponturi pentru un super profit

Bilet cu fotbal din Championship, 7 iulie 2020. Patru ponturi pentru un super profit

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii