Urmareste-ne

Archive

Bilet cu fotbal din Liga 2, etapa a 8-a. Patru ponturi „safe” pentru profit

Bilet cu fotbal din Liga 2, etapa a 8-a. Patru ponturi „safe” pentru profit. Am ales patru meciuri de sâmbătă, 17 octombrie 2020, care pot să aducă un profit însemnat. Acestea sunt Ripensia – Metaloglobus , Dunărea Călăraşi – Gloria Buzău, CSM Reşita – Pandurii şi Farul – Turris.

Bilet cu fotbal din Liga 2, etapa a 8-a

  • Biletul din Liga 2 pentru runda a 8-a are în componenţă patru din cele şapte partide ce se dispută sâmbătă, 17 octombrie 2020. Ripensia – Metaloglobus şi Dunărea Călăraşi – Gloria Buzău sunt două dueluri în care pot câştiga sau gazdele sau oaspeţii. Din ce s-a jucat până acum, nu se poate spune cu exactitate că vreuna dintre ele este mare favorită faţă de adversara ei. Dovadă sunt şi cotele oferite de bookmakeri la victorie. Aşadar, exclud x-ul şi merg pe 12.

Bilet cu fotbal din Liga 2, etapa a 8-a

  • CSM Reşita – Pandurii este singurul meci de pe bilet la care am ales pariu solist. Având în vedere că echipa oaspete este cea mai slabă din întreg campionatul, cu 0 puncte, mă aştept ca gazdele să se impună fără prea mari probleme. 
  • Farul – Turris este ultimul meci de pe tichet şi este şi cel mai echilibrat dintre toate care se dispută sâmbătă. Constănţenii vin după un succes de moral la Slobozia, în timp ce teleormănenii au pierdut lamentabil cu U Cluj, pe teren propriu. Forma de moment este de partea jucătorilor lui Ianis Zicu.
Bilet cu fotbal din Liga 2, etapa a 8-a. Patru ponturi "safe" pentru profit

Bilet cu fotbal din Liga 2, etapa a 8-a. Patru ponturi „safe” pentru profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare