Urmareste-ne

Archive

Bilet cu fotbal din Liga 2 România. Două ponturi pentru profit

Bilet cu fotbal din Liga 2 România. Două ponturi pentru profit. Pariem pe cele două partide ale primei etape din play-off-ul Ligii Secunde. Prima se dispută vineri, de la ora 17:00, iar cea de-a doua marţi, de la ora 20:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet cu fotbal din Liga 2 România

  • Primul meci de pe biletul cu fotbal din Liga 2 România este cel dintre Turnul Măgurele şi FC Argeş. Gazdele au fost una dintre cele mai bune echipe ale campionatului în primele 10 etape, apoi a urmat o cădere înexplicabilă. Chiar şi aşa, Turris este una dintre marile favorite la ocuparea locului secund. De partea cealaltă, Argeşul, aflată la un punct în spatele adversarei de astăzi, se gândeşte şi ea la promovare.

Două ponturi pentru profit

  • Ultimul meci de pe biletul cu fotbal din Liga 2 România le pune faţă în faţă pe CS Mioveni şi Rapid Bucureşti. Gazdele sunt prezenţa supriză din play-off, care ocupă poziţia secundă, cu 20 de puncte. Giuleştenii se află pe locul cinci şi au un puncte mai puţin.
Bilet cu fotbal din Liga 2 România. Două ponturi pentru profit

Bilet cu fotbal din Liga 2 România. Două ponturi pentru profit

+ posts

Promotii