Urmareste-ne

Archive

Bilet cu fotbal din Premier League, 4 iulie 2020. Profit însemnat cu 4 ponturi

Bilet cu fotbal din Premier League, 4 iulie 2020. Profit însemnat cu 4 ponturi. Mizăm pe Wolves – Arsenal FC, Chelsea – Watford FC, Liverpool FC – Aston Villa şi Southampton FC – Manchester City.

Bilet cu fotbal din Premier League, 4 iulie 2020

  • Primele două partide de pe biletul cu fotbal din Premier League, 4 iulie 2020, sunt de sâmbătă.
  • Începem cu Wolves – Arsenal, unde pariem x2. Credem că tunarii vor reuşi să nu piardă acest duel, ba chiar să facă o surpriză şi să se impună.
  • Continuăm astăzi cu meciul ce le pune faţă în faţă pe Chelsea şi Watford. Cu toate că valoarea este de partea gazdelor, ne aşteptăm să primescă totuşi gol. Pariul nostru este ambele marchează.

Profit însemnat cu 4 ponturi

  • Am ajuns şi la cele două partide de duminică. Primul este cel dintre Liverpool şi Aston Villa. Gazdele vin după înfrângerea ruşinoasă cu cei de la City, ar trebui să câştige acest duel. Însă noi nu suntem convinşi de acest lucru, motiv pentru care mizăm pe ambele marchează.
  • Ultimul meci de duminică este cel dintre Southampton şi Manchester City, unde pariem pe spectacolul oferit de jucătorii lui Guardiola, adică peste 2,5 goluri.
Bilet cu fotbal din Premier League, 4 iulie 2020. Profit însemnat cu 4 ponturi

Bilet cu fotbal din Premier League, 4 iulie 2020. Profit însemnat cu 4 ponturi

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii