Urmareste-ne

Archive

Bilet cu ponturi din Liga Campionilor, 29 septembrie 2020. Pariem pe goluri pentru un „Verde”

Bilet cu ponturi din Liga Campionilor, 29 septembrie 2020. Pariem pe goluri pentru un „Verde”. Am ales două din cele trei meciuri de astăzi pentru profit, Omonia Nicosia – Olympiacos Pireu şi Ferencvarosi – Molde FK.

Bilet cu ponturi din Liga Campionilor, 29 septembrie 2020

Primul meci de pe biletul cu ponturi din Liga Campionilor de astăzi, 29 septembrie 2020, este Omonia Nicosia – Olympiacos Pireu. La acest duel e puţin probabil să avem vreo surpriză. Grecii s-au impus cu 2-0 în tur şi au confirmat statulul de favoriţi din această dublă manşă. Am ales să merg pe goluri, peste 1.5, pentru că e posibil ca aceştia să se mulţumească şi cu un egal.

Bilet cu ponturi din Liga Campionilor, 29 septembrie 2020

Ultimul meci de pe biletul din Liga Campionilor este mult mai interesant ca primul după rezultatul din tur. În prima manşă, Ferencvarosi şi Molde FK au remizat 3-3. Partida a fost presărată momente spectaculoase şi răsturnări încredibile de scor. Norvegienii au revenit de la 0-2, au egalat şi au trecut în avantaj pe tabelă în minutul 83. Peste patru minute au primit însă golul trei şi partida s-a terminat la egalitate. Mă aştept ca şi de această dată să avem peste 2.5 goluri!

Bilet cu ponturi din Liga Campionilor, 29 septembrie 2020. Pariem pe goluri pentru un "Verde"

Bilet cu ponturi din Liga Campionilor, 29 septembrie 2020. Pariem pe goluri pentru un „Verde”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare