Urmareste-ne

Archive

Bilet cu tenis de la Roland Garros, 4 iunie 2021. Pariu în cotă 2,05 pe duelul Badosa Gibert – Ana Bogdan

Bilet cu tenis de la Roland Garros, 4 iunie 2021. Pariu în cotă 2,05 pe duelul Badosa Gibert – Ana Bogdan. Partida care o poate duce pe jucătoarea noastră în optimi se va juca nu mai devreme de ora 17:30.

Bilet cu tenis de la Roland Garros, 4 iunie 2021

Paula Badosa Gibert, locul 35 WTA, a jucat perfect în primele două tururi de la Roland Garros și a trecut de adversare în minimum de seturi. Pe Davis a bătut-o cu 2-0 după o oră și 42 de minute de joc, iar pe Kovinic a umilit-o în doar 53 de minute, 6-2, 6-0. Jucătoarea din Spania este favorită și în fața Anei Bogdan și are o cotă extrem de mică să se califice mai departe.

Pariu în cotă 2,05 pe duelul Badosa Gibert – Ana Bogdan

De partea cealaltă, Ana Bogdan a trecut în primul tur de Cocciaretto în stil de mare jucătoare, după o oră și șapte minute de joc, cu scorul de 6-1, 6-3. În turul secund ar fi trebuit să joace cu Osaka, însă jucătoarea niponă s-a retras și i-a facilitat calificarea jucătoarei noastre. Ana are acum o șansă uriașă să ajungă în optimi printr-o victorie cu Badosa.

Bilet cu tenis de la Roland Garros, 4 iunie 2021. Pariu în cotă 2,05 de la duelul Badosa Gibert - Ana Bogdan

Bilet cu tenis de la Roland Garros, 4 iunie 2021. Pariu în cotă 2,05 de la duelul Badosa Gibert – Ana Bogdan

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare