Urmareste-ne

Biletul zilei

Bilet Cupa Africii (13.01.2022). Cota 3.45 din grupa A

Una dintre cele mai echilibrate competiții din lume este Cupa Africii, unde meciurile cu multe goluri marcate sunt o raritate.

Camerun e favorită

Deschidem biletul cu partida dintre Camerun și Etiopia, din a doua etapă a grupelor. Gazdele vin după o victorie în prima etapă, scor 2-1, în fața celor din Burkina Faso. Au fost conduse, dar au reușit să întoarcă partida și să păstreze rezultatul până la final. Interesant este că acela a fost singurul meci care a bifat pronosticul PESTE 2,5 GOLURI din această competiție, toate celelalte meciuri având o sau un gol marcat!

Etiopia a fost și ea protagonista unui astfel de meci, fiind învinsă în prima etapă a grupelor cu 1-0. Nu ne așteptăm să facă o figură prea frumoasă nici acum, așa că am găsit un pariu foarte interesant în ofertă, Camerun câștigă și se înscriu minimum două goluri în meci, la cota 1.55. Bineînțeles, ne așteptăm ca ambele să fie înscrise de gazde.

Goluri puține la Capul Verde – Burkina Faso

În celălalt meci al grupei se întâlnesc Capul Verde și Burkina Faso. Capul Verde s-a impus în runda întâi cu 1-0 în fața Etiopiei, așa că acum se mulțumește și cu un egal care îi poate aduce calificarea în faza următoare. Burkina Faso a înscris împotriva Camerunului, dar nu a reușit să păstreze avantajul, iar acum probabil va încerca să scoată măcar un egal. Pentru că ambele echipe se vor apăra mai mult decât să atace și pentru că vorbim despre Cupa Africii, am ales un pariu curajos pe maximum un gol înscris în meci, la cota 2.22.

Împreună, cele două pronosticuri de pe biletul din Cupa Africii oferă cota 3.45.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare