Urmareste-ne

Archive

Bilet Cupa Italiei, 23 septembrie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi „safe”

Bilet Cupa Italiei, 23 septembrie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi „safe”. Acestea vin de la meciurile Padova – USD Breno, ce se dispută de la ora 20:00, și Monopoli – Modena, programat de la 21:00.

Bilet Cupa Italiei, 23 septembrie 2020

  • Biletul din Cupa Italiei, 23 septembrie 2020, are în componență două ponturi ce ar trebui să iasă foarte ușor. Primul vine de la Padova – USD Breno, o partidă în care echipa gazdă este mare favorită. În mod normal ar trebui să se califice la pas în faza următoare. Pronosticul meu este 1-3 total goluri gazde.

Bilet Cupa Italiei, 23 septembrie 2020

  • Al doilea pont de pe biletul din Cupa Italiei de astăzi vine de la duelul dintre Monopoli – Modena, unul mult mai echilibrat decât pare la prima vedere. Oricare echipă se poate impune la finalul celor 90 de minute, nu cred că vor fi prelungiri. Pronosticul meu este 12.
Bilet Cupa Italiei, 23 septembrie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi "safe"

Bilet Cupa Italiei, 23 septembrie 2020. Ne dublăm banii cu două ponturi „safe”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare